Diversen · 13. maart 2020
Belangrijke mededeling met betrekking tot situatie rondom Corona virus / Important announcement regarding the situation around the Corona virus:
Diversen · 02. maart 2020
55Plus badminton bij BC Castellum

Stelt zich voor · 28. februari 2020
Regelmatig laten we hier mensen die iets doen voor de vereniging aan het woord om te vertellen wat ze voor de club betekenen. Deze week is René van Kuik aan de beurt, onze Assistent Penningmeester.

Stelt zich voor · 23. februari 2020
Het is belangrijk dat alle leden van BC Castellum, in het bijzonder minderjarigen en kwetsbare groepen, in een veilige omgeving kunnen sporten. Het bestuur van BC Castellum voelt zich hiervoor verantwoordelijk en staat voor het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. Vandaar dat het bestuur op zoek is gegaan naar een Vertrouwenscontactpersoon en deze heeft gevonden in de persoon van Erika Dubbeldam. Zij stelt zich hier voor.

Competitie · 09. februari 2020
Het laatste competitieweekend levert BC Castellum nog 2 kampioensteams af!

Toernooien · 28. januari 2020
Uitnodiging Ford Utrecht Castellum Open Senioren 2020

Competitie · 25. januari 2020
Ook team J7 is nu kampioen

Competitie · 20. januari 2020
Na team NJC2 vorige week staat nu ook team 6 onverslaanbaar bovenaan.

Competitie · 17. januari 2020
Het eerste kampioenschap is binnen dit seizoen!

Stelt zich voor · 13. januari 2020
Regelmatig laten we hier mensen die iets doen voor de vereniging aan het woord om te vertellen wat ze voor de club betekenen. Marleen bijt de spits af en vertelt wat de rol van "Jeugdbegeleider" inhoudt.

Meer weergeven