*/
 · 

Stelt zich voor .. onze kandidaat-voorzitter!

Ik ben Peter van Soelen, ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen. Begin dit jaar is mijn dochter lid geworden. Bij het kijken naar een van mijn dochters trainingssessies, kwamen mijn eigen badminton herinneringen weer terug en begon het toch weer te kriebelen om zelf weer badminton te gaan spelen. Kort hierop heb ik ook de e-mail van het bestuur gelezen dat de club dringend op zoek is naar nieuwe bestuursleden. Dit samen heeft geresulteerd dat ik per 1 juli lid ben geworden en mij als kandidaat voor de voorzittersrol in het bestuur heb aangeboden. 

 

Ik ben nu als recreant speler ingeschreven en heb ik mij opgegeven voor de recreantentraining. Ik hoop met de training mijn verloren conditie en techniek weer enigszins op te kunnen halen. Ik heb er zin in om weer te gaan spelen en wil graag samen het plezier en de gezelligheid van het badminton delen.

 

Betreffende mijn kandidatuur voor de voorzittersrol, heb ik al enkele gesprekken met het bestuur gehad. Hier zie ik een gedreven en enthousiast bestuur die zich voor de club inzet. Ik wil me graag hierbij aansluiten en met dezelfde inzet, voor jullie en de badmintonclub, gaan inspannen. Op 15 september is de Algemene Leden Vergadering (ALV) gepland en het is aan jullie om over mijn kandidatuur te beslissen. 

 

Op mijn eerste speelavond ben ik als nieuw lid in de zaal goed opgevangen en heb ik al met enkele van jullie kennis mogen maken. De kennismaking zal vanzelf verder gaan tijdens de komende speelavonden. En mocht je vragen hebben over mijn kandidatuur voor het voorzitterschap, stel deze dan gerust.  

 

Met vriendelijke groet,

Peter van Soelen

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0