*/

Lidmaatschap

 

Lidmaatschapskosten en voorwaarden

Voor een volledig overzicht van de lidmaatschapskosten, voorwaarden en betalingsmomenten, bekijk dit document.

 

Lid worden

Wil je jezelf of een zoon/dochter inschrijven, vul dan dit formulier online in.  Nadat je op de knop "Verzenden" hebt gedrukt, krijg je van ons een kopie van dit aanmeldformulier op het ingevulde email adres, wil je dit afdrukken, controleren, ONDERTEKENEN en gescand e-mailen naar: ledenadmin@bc-castellum.nl . Vervolgens krijg je van ons een bevestiging van jouw inschrijving, pas daarna is je aanmelding definitief. Als je niet binnen enkele minuten na het invullen een emailbericht ontvangt, meldt dit dan even via email aan ledenadmin@bc-castellum.nl met opgave van naam en emailadres.

Als je je inschrijft ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld op https://www.bc-castellum.nl/home/lidmaatschap/ en accepteer je de privacyverklaring zoals vermeld op: https://www.bc-castellum.nl/j/privacy.

 

Proberen

Wil je kennismaken, een proefles volgen of gewoon eens komen kijken? Vul dan dit formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk kontakt op. Let op! Met name bij de jeugd hebben wij regelmatig te maken met een wachtlijst.

 

U-pas

Indien u in bezit bent van een U-pas kunt u het volledige budget aanwenden ten behoeven van het lidmaatschap, meld dit vooraf bij het aangaan van het lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, vul dan dit formulier in voor de ledenadministratie, vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging van uw opzegging via mail.

 

Opzegdata

30 juni -> opzeggen vóór 1 juni

31 december -> opzeggen vóór 1 december