*/

Lidmaatschap

Voor een volledig overzicht van de voorwaarden, kosten, betalingsmomenten en methode van opzeggen, kijk hier.

 

LET OP!  Wegens het succes van onze jeugdafdeling hebben we vaak te maken met een wachtlijst bij de jeugd, dus informeer eerst even of en wanneer er plaats voor je is door je aan te melden via DIT FORMULIER. Je krijgt dan een uitnodiging voor de proeflessen, zodra er ook ruimte is in de trainingsgroep. Pas nadat je de definitieve bevestiging van de jeugdbegeleiders ontvangen hebt, kun je je inschrijven bij de vereniging.

 

Proberen of kennismaken (senioren)

Wil je kennismaken, een proefles volgen of gewoon eens komen kijken? Vul dan dit formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk kontakt op.

 

Inschrijven als lid

Om je in te schrijven als lid, vul dan dit formulier online in.

Nadat je op de knop “verzenden” hebt gedrukt, krijg je van ons een kopie van dit aanmeldformulier op het ingevulde email adres. Indien je dit email bericht niet binnen enkele minuten ontvangt, stuur dan een melding hiervan met je naam en email adres naar ledenadmin@bc-castellum.nl

Vervolgens krijg je van ons een bevestiging van jouw inschrijving en zal er binnen 4 weken een incasso van de lidmaatschapskosten tot en met eind juni of eind december plaatsvinden (afhankelijk van het moment van inschrijven). Pas na een geslaagde incasso is de inschrijving afgerond. Twee weken na de incasso zal de inschrijving bij de bond gedaan worden. Maar wees gerust, je kunt onmiddellijk beginnen met spelen.

 

Als je je inschrijft ga je akkoord met de voorwaarden zoals vermeld op https://www.bc-castellum.nl/de-club/voorwaarden/ en accepteer je de privacyverklaring zoals vermeld op: https://www.bc-castellum.nl/j/privacy. 

 

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggingen dienen gedaan te worden:

  • vóór 1 december (einde lidmaatschap 31 december)  òf
  • vóór 1 juni (einde lidmaatschap 30 juni)

van elke jaar. Indien dit niet tijdig gedaan is wordt u nog een halfjaar contributie in rekening gebracht. Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via het opzegformulier op onze website:

 

https://www.bc-castellum.nl/formulieren/opzeggen/

 

Na invulling van het formulier ontvangt u een bevestiging van de opzegging.

U-pas

Indien u in bezit bent van een U-pas kunt u het volledige budget aanwenden ten behoeven van het lidmaatschap, meld dit vooraf bij het aangaan van het lidmaatschap.