Onze trainers

David Noya

Hoofdtrainer, Trainer Senioren en junioren selectie

Door het trainen van mijn toen 9-jarig zusje Dorien (Lups; nu uitkomend in Eredivisie voor Velo) ben ik het trainersvak ingerold. Naast trainen met Dorien ging ik aan de slag bij de Badminton  Academie in Limburg. Tijdens deze periode heb ik mijn SL3 diploma gehaald. Naast  deze jeugd, gaf ik in die periode ook training aan recreanten en senioren bij  verschillende clubs in (Belgisch) Limburg. In 2013 ben ik naar Utrecht verhuisd. Ik heb toen 2 seizoenen training gegeven (en  zelf gespeeld) bij BC Dropshot in Den Haag. Door de vele files en daardoor lange  reistijd, ben ik op zoek gegaan naar een badmintonclub in de buurt, dat werd BC Houten. Daar speel ik zelf competitie en geef training.

Sinds de start van het seizoen 2017-2018 ben ik hoofdtrainer bij BC Castellum, waar ik ook de selectietraining voor de jeugd geef. Vanaf het begin ben ik aangenaam verrast over de goede opkomst, het enthousiasme en het fanatisme waarmee getraind wordt. Het zijn 2 gemotiveerde groepen, dit vind ik heel plezierig en geeft mij een  gevoel van waardering. Ik hoop de spelers de nodige techniek en tactiek, alsook hier  en daar een schijnbeweging, bij te brengen.

Dion Schardijn

Trainer Jeugd

Dion is op zijn 13e begonnen met badminton en is na al die jaren nog steeds overtuigd dat we de leukste en intensiefste racketsport beoefenen. In het dagelijks leven is hij business consultant en geeft in de avonden zowel privé als club trainingen bij badminton verenigingen als gediplomeerd trainer. Centraal in zijn training staat plezier in het spel en uiteraard groei per individu en de teams. Zijn trainingen hebben zowel fysieke (technisch en conditioneel), als strategische aspecten en dit alles met veel persoonlijke aandacht.

Ger Trouerbach

Trainer Jeugd

Ik ben een van de trainers die op zaterdag de jeugdtraining verzorgd. Ik ben in 1951 geboren in Batavia, Indonesie (tegenwoordig bekend als Djakarta), en in Nederland sinds 1953. Ik ben in 1975 getrouwd met Lidy en wij hebben twee kinderen, Paul en Debbie. Beide inmiddels allang het huis uit.

En ik ben inmiddels met pensioen.
Haal het beste uit jezelf. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Van beginnend recreant tot de beste speler van de club, van talentvolle speler tot eeuwige zwoeger. Bij de training probeer ik iedereen, op eigen niveau, technisch en tactisch te verbeteren en mentaal weerbaarder te maken.

Jan Bessems

Trainer Recreanten