*/

Kennismaken, een proefles volgen of gewoon eens komen kijken?

Denk je eraan om te gaan badmintonnen? Of heb je dit al eerder gedaan, en krijg je weer de kriebels om verder te gaan?

 

JEUGD

Voor de jeugd bieden wij de mogelijkheid om 3 proeflessen te volgen voordat je besluit lid te worden. De training is altijd op zaterdagochtend in sporthal Cultuurcampus (naast Amadeus Lyceum in Vleuterweide). Je start in een van de groepen afhankelijk van je leeftijd en ervaring.  Na de 3 proeflessen kun je besluiten of je lid wordt of niet en zo ja, dan kun je blijven trainen in dezelfde groep.


Let op!  Wegens het succes van onze jeugdafdeling hebben we vaak te maken met een wachtlijst, dus informeer eerst even of en wanneer er plaats voor je is door je aan te melden via DIT FORMULIER. Je krijgt dan een uitnodiging voor de proeflessen, zodra er ook ruimte is in de trainingsgroep.

 

VOLWASSENEN

Je kunt maximaal drie keer gratis meespelen voordat je besluit lid te worden. Je kunt meedoen op dinsdag tussen 19:30 en 22:30 en/of op donderdag tussen 20:00 en 22:30, beide in sporthal Cultuurcampus (naast Amadeus Lyceum in Vleuterweide). Ben je geïnteresseerd? Vul dan dit formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

 

WOENSDAGMIDDAG GROEP

Doe je het wat rustiger aan, maar wil je toch sportief in actie blijven, zoek je gezelligheid en heb je woensdagmiddag tijd, kijk dan eens op https://www.bc-castellum.nl/spelen-trainen/woensdagmiddag-groep/ en meld je aan via email naar info@bc-castellum.nl . Ook hier kun je vrijblijvend komen kijken en eens meespelen.