*/

Nieuwe shirts met mijn logo! Hoe leuk is dat.

 

Ik ben bijzonder trots dat ik op deze wijze met mijn “hands on” praktijk een bijdrage mag en kan leveren aan deze mooie, groeiende en gezellige vereniging. Als speler, enthousiaste vrijwilliger en trainer ben ik al 25 jaar verbonden aan BC Castellum. 

Sinds 2016 heb ik mijn eigen massagepraktijk aan huis in Maarssenbroek. Met vele technieken en opleidingen is mijn rugzak goed gevuld. Ik kan veel klachten behandelen maar waarom wachten tot je klachten hebt?

 

Ondersteun jouw gezondheid door regelmatig een massage te boeken. Ik zie het zelf als een APK. Het hardwerkende motortje moet tenslotte wel optimaal blijven functioneren. Massage is goed voor de doorbloeding, los houden van weefsels, bewustzijn, ontspanning en een heerlijk moment voor jezelf. 

 

Heb je vragen of wil je heel graag een afspraak maken? Spreek me aan, kijk op mijn website, of neem contact op via email naar: info@odettemassagetherapie.nl

 

Als kennismaking geef ik 10% korting op de eerste behandeling voor Castellum leden. Partners en ouders/verzorgers van jeugdleden mogen hiervan ook gebruik maken... Jullie zijn van harte welkom!

 

Leuker kan ik het niet maken, wel soepeler en energieker. Heel veel speelplezier en zorg goed voor jezelf!

Odette massagetherapie : “EEN BEHANDELING OP MAAT”