*/
 · 

Uitnodiging nieuwjaarsborrel 2020

Nu het nieuwe jaar begonnen is, zouden we deze graag met jullie willen openen op de nieuwjaarsborrel voor alle leden.

 

Dit jaar mogen de yoga-matjes thuis blijven en zal er op donderdag 16 januari vooral geborreld gaan worden. Deze avond is natuurlijk bedoeld om gezellig met elkaar bij te kletsen, maar wij zouden de AC niet zijn als het alleen bij borrelen blijft. Wat we precies gaan doen, blijft nog geheim!

 

De nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden in de Scheg (tegenover de Cultuur Campus). We vragen jullie om uiterlijk 21.15 uur hier aanwezig te zijn. Natuurlijk is het mogelijk vooraf nog vrij te spelen in de Cultuur Campus (van 20.00-21:00 uur). Alle trainingen, zowel in de Fletiohal als de Cultuur Campus, zullen deze avond echter niet doorgaan.

 

De eerste toost en de hapjes worden aangeboden door BC Castellum en overige drankjes zijn voor eigen rekening. Alle consumpties zijn €1,- euro per stuk, behalve wijn waar de kleine prijs van €2,- euro voor wordt gevraagd. Vergeet je kleingeld dus niet ;)

 

Kom je ook proosten op het nieuwe jaar? Om de borrel goed voor te kunnen bereiden, vragen we jullie je vóór maandag 13 januari in te schrijven via deze link.

 

Tot in het nieuwe jaar!

 

Robin Doorn

Loes Schilderink

 

Activiteiten Commissie

BC Castellum

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anja Cremers (zaterdag, 19 november 2022 13:50)

    Volgens mij valt 16 januari op een maandag.

  • #2

    Sandor (zaterdag, 19 november 2022 14:38)

    Beste Anja, dit is een bericht over de nieuwjaarsborrel van 2020, en toen viel 16 januari op een donderdag.