*/
 · 

Koek en Zopie

De competitiewedstrijden zijn weer begonnen en dat betekent voor de thuiswedstrijden in de Fletiohal dat de koek en zopie van Daniëlle en Linda weer open is. Waar komt de naam koek en zopie eigenlijk vandaan? Wat koek is, is wel duidelijk, maar wat is zopie nou eigenlijk? Zopie komt van zoopje, wat een slokje of borreltje betekent. Tegenwoordig worden in de koek en zopie vaak warme chocomelk, snert, gevulde koeken en snoep verkocht. Bij BC Castellum houden we het op koffie en thee, blikjes fris, heerlijke koeken, snackrepen en zakjes chips.  Voorheen moesten bezoekers zelf hun koffie of thee halen in de bestuurskamer nu wordt het door de dames met veel enthousiasme ingeschonken. De jeugdleden zijn ook blij met de koek en zopie. Door het inleveren van een consumptiebon kunnen de jeugdleden na hun wedstrijden zelf iets lekkers bij de koek en zopie uitzoeken. Een koek en zopie wordt dus niet alleen gebruikt tijdens schaatsperiodes in de winter maar ook bij badmintonvereniging BC Castellum. Kom gezellig eens langs en mocht je interesse hebben om ook een keer de koek en zopie te draaien, laat het ons dan weten

Reactie schrijven

Commentaren: 0