*/
 · 

Uitslagen speelweek 2

Jeugd:

Team J7 won vandaag met 6-0 van OSM. Winst was er ook voor de teams J1 (6-2), team J2 (6-2) en team J6 (4-2). Apollo en Harderwijk waren helaas te sterk voor team J3 (6-0) en team J4 (6-2). Op dit moment is de uitslag van J5 nog niet bekend.

 

Recreanten (NaJaarsCompetitie)

De najaarscompetitie (NJC) is deze week ook van start gegaan. Teams NJC3 en NJC5 gingen op bezoek bij OSM. Team 3 speelde gelijk, team 5 kon helaas maar 1 punt mee terug naar Vleuten nemen. De start van het nieuwe seizoen werd nog even uitgesteld voor teams T1 en T4 door blessures bij tegenstanders.

 

Senioren:

Een rustige avond in de Europahal. Doordat de NJC niet doorging, waren er slechts 3 teams thuis: team 4, 6 en 7. 

 

Team 4 speelde 3-5 tegen Breukelen. Maximale score was er voor team 6, zij wonnen met 8-0 van ABC. Team 7 speelde voor het eerst dit seizoen. Zij wisten 6 partijen te winnen, dus een prima start! Team 2 speelde in Gaasperdam. Er werden 6 3-setters gespeeld, waarvan er slechts 1 door Castellum gewonnen werd. De 2e mix werd met duidelijke cijfers gewonnen. Eindstand 6-2. Op zondag was het de beurt aan team 1 (6-2 winst tegen Houten), team 3 (7-1 winst voor Iduna) en team 5 (5-3 winst tegen OSM).

Reactie schrijven

Commentaren: 0