Zomerbadminton 2022

9-juni-2022 - goto English version

Donderdag 7 juli is de laatste officiële speelavond van ons badmintonseizoen.

Niet getreurd! Want ook dit jaar biedt BC Castellum de mogelijkheid om in de zomer te badmintonnen. In de periode van 14 juli t/m 18 augustus is op donderdagavond de mogelijkheid om te spelen. De locatie is de Sporthal de Papeclip, waar je van 20:00 tot 22:30 welkom bent. De kosten zijn 5,- euro per persoon per avond, en zowel leden als niet leden zijn welkom.

Jeugdleden mogen van 20:00 tot 21:00 gratis deelnemen. Hiervoor zijn 2 speelbanen beschikbaar.

Let op! Vooraf ischrijven is verplicht, opgeven kan door je gegevens in te vullen via deze link:

Betaling gaat via een Automatische Incasso. Bij de reservering zal worden gevraagd naar een IBAN-code (ook bij de jeugd, maar daar zal het niet geïncasseerd worden).

Het kosteloos annuleren van jouw reservering kan tot 24 uur voorafgaand aan de activiteit.

Dus heb jij zin een leuke, sportieve en gezellige avond? Dan verwelkomen wij je graag tijdens het zomerbadminton!

Als laatste zijn we ook nog opzoek naar 1 (of 2) vrijwilligers per avond die de lijst met aanwezigen controleren.

Je kan je in deze lijst opgeven als vrijwilliger: