*/

Spelen vanaf juli 2020

It giet Oan!

 

Beste Castellum leden,

 

Wij zijn verheugd te melden dat wij vanaf a.s. donderdag 9 juli weer kunnen badmintonnen bij BC Castellum. Meedoen? Lees dan snel de onderstaande details en meld je aan.  

 

Het bestuur heeft besloten om niet voor de laatste week voordat de gangbare zomerstop zou starten, het seizoen als regulier weer te openen. Dit zou ook qua zaalhuur niet mogelijk zijn, daar Gemeente Utrecht heeft besloten niet alle zalen vrij te geven. Dit betekent, dat de herstart zal gaan onder de vlag van Zomerbadminton. Veel leden willen juist niet spelen in de zomer, dus het zou ook niet zuiver zijn, om de kosten uit de algemene middelen (waaronder de contributie) te betalen. Dit houdt in dat voor de Zomerbadminton per avond een vergoeding zal worden gevraagd. Doordat er vorig jaar een reserve uit de Zomerbadminton is gekomen, is wel besloten om deze reserve in te zetten voor deze zomer, alsmede de extra kosten voor Corona maatregelen (hesjes, desinfecterende zaken e.d.) te vergoeden. Dit resulteert in de (verlaagde) prijzen voor deze zomer, zie verderop in de mail.   

 

Tijden en locatie:

Het is mogelijk om te spelen  in de onderstaande zalen:

 1. Op donderdag 9 juli spelen wij van 19:30-22:30 in de Sportzaal Marezaal in de Meern (dus niet de Fletiohal). Door de beperkte ruimte kunnen die avond alleen senioren spelen. In deze hal is er ruimte voor maximaal 24 spelers.
  Adres: Mereveldlaan 12, 3454 CG Utrecht

 2. Op de overige donderdagen spelen wij van 19:30-22:30 in Sporthal de Paperclip in Leidsche Rijn (dus niet de Cultuurcampus),  Adres: Parkzichtlaan 203, 3451 GX Utrecht. In deze hal is er ruimte voor maximaal 54 spelers. In de Paperclip is in het eerste uur 3 banen beschikbaar voor jeugdleden. De overige 6 banen kunnen gebruikt worden door senioren, na 20:30 zijn de 9 banen beschikbaar voor seniorenleden.

 3. Exclusief voor de jeugd zijn er vrijspeelmomenten gecreëerd op zaterdagen van 10:00-12:00, op de volgende dagen: 11 juli , 25 juli, 8 augustus en 22 augustus in de Fletiozaal, Albert Schweitzerlaan 10A, 3451 EC Vleuten

Iedere 20 minuten start een nieuwe ronde. Daarnaast vinden wij het leuk als ieder koppel/iedere speler niet de hele tijd met dezelfde personen speelt.

 

Kosten:

Jeugdleden:                                     Gratis

Senior Castellum leden:                € 2,50

Niet-Castellum spelers:                 € 5,00

 

Corona-maatregelen:

Wij volgen te allen tijden de richtlijnen van de RIVM:

 • Blijf thuis als je ziek bent of als een huisgenoot positief op Corona is getest.
 • Iedereen boven de 18 jaar houdt 1,5 meter afstand voor en na het sporten.
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
 • Iedereen die de accommodatie betreedt wordt nadrukkelijk aangeraden bij binnenkomst en bij vertrek handen te desinfecteren.
 • Het gebruik van kleedkamers en douches is toegestaan. Probeer het gebruik hiervan zoveel mogelijk te beperken door aangekleed aan te komen en thuis te douchen.
 • Bij wedstrijden mogen toeschouwers aanwezig zijn, wel op 1,5 meter afstand van elkaar.

 Daarnaast verzoeken wij jullie om de richtlijnen van NOC-NSF en BN te lezen.

 

Er zal een Corona coördinator (CoCo) herkenbaar aanwezig zijn. Door te reserveren ga je er tevens mee akkoord de aanwijzingen van deze vrijwilliger op te volgen. Deze coördinator is bevoegd de gehele avond te staken, dan wel individuen te verwijderen indien de noodzakelijke aanwijzingen niet worden opgevolgd waardoor de risico's te groot worden. 

 

Aanmelden:

Vanwege de huidige Corona situatie, is het noodzakelijk dat elke speler zich vooraf aanmeldt. Let op: Niet online aanmelden is niet spelen. 

 

Aanmelden kan door middel van deze link  hier vind je ook uitgebreide instructies over hoe dit werkt. Deze link wordt na deze week ook gedeeld met spelers van andere verenigingen. Daarnaast accepteren wij geen contant geld, de betaling gaat via een incasso, welke in één keer na afloop van de periode van Zomerbadminton plaatsvindt.

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur tevoren. Bij later annuleren zullen de kosten alsnog worden geïncasseerd. 

 

Wij hopen jullie snel te zien in de Marezaal, Paperclip of Fletiozaal !

 

Met sportieve groet,

 

Ingrid Bijsmans (CCP) en

Tjan Man (TC)

 

Mochten er technische vragen en/of opmerkingen zijn over het reserveringssysteem, meldt dit dan aan onze Webmaster via email