We mogen weer de zaal in!

4-juni-2021

English version HERE

Het zal jullie niet ontgaan zijn, met ingang van 5 juni gelden aanzienlijk versoepelde Corona­maatregelen zoals vermeld in de protocollen van Badminton Nederland. In het kort komen de verruimingen op het volgende neer:

• Maximaal 50 personen in de zaal
  • 1,5 meter afstand, behalve op de baan
  • Dubbelspel toegestaan
  • Kleedkamers geopend
  • Registratie is verplicht (via deze link)
  • Mondkapjes verplicht bij binnenkomst en verlaten van de zaal

Deze nieuwe regels gaan in met ingang van dinsdag 8 juni en we spelen dan ook weer als vanouds in “onze” hal, Sporthal Cultuurcampus, Voor De Burchten 2, 3452 MA Utrecht (Vleuten). Vooralsnog is het laatste speelmoment donderdag 17 juli. Voor de jeugd, die donderdag om 19:00 in de Fletiozaal speelt, verandert er niets.

Seniorleden kunnen hier op de volgende momenten vrijspelen:

• dinsdag van 19:30-22:30
  • donderdag van 20:00-22:30

Registratie is verplicht via deze link. Houd ook de BC Castellum website in de gaten voor meer informatie en eventuele laatste updates. Vergeet je ook niet af te melden als je toch niet kunt komen, dan kan je plekje opgevuld worden door iemand anders.

Zaalwacht

Er zal een zaalwacht (en voorlopig tegelijkertijd Corona coördinator) herkenbaar in de sporthal aanwezig zijn om de speelavonden op rolletjes te laten verlopen. De zaalwacht zal de binnenkomende spelers ontvangen en toezien op naleving van de regels. Daarnaast worden potentieel nieuwe leden van informatie voorzien.

Door te reserveren ga je er mee akkoord de aanwijzingen van deze vrijwilliger op te volgen. Deze zaalwacht is bevoegd de gehele avond te staken, dan wel individuen te verwijderen indien de noodzakelijke aanwijzingen niet worden opgevolgd en de risico's te groot worden.

Voor deze zaalwacht-rol/ taak doen wij een beroep op alle leden, vele handen maken licht werk. De inschatting is dat je maximaal 2 keer per seizoen als zaalwacht opgesteld zult worden, waarbij we de avond in 2 blokken verdelen zodat je zelf ook nog kunt spelen. Wij zullen hiervoor een schema opstellen. Mocht jij je voor een van de komende speldagen al beschikbaar willen stellen, stuur dan een mail naar ccp@bc-castellum.nl

De BC Castellum website wordt bijgewerkt als er aanpassingen zijn. Hou de site dus in de gaten!

Wij hopen jullie snel te zien in de sporthal!

Met sportieve groet,

De vrijwilligers van BC Castellum