Start van het seizoen

26-aug-2021 - goto English version

Opening zaal

Vanaf 31 augustus aanstaande is het weer mogelijk om op elke dinsdag van 19.30 uur tot 22.30 uur en elke donderdag van 20.00 uur tot 22.30 uur vrij te spelen op de daarvoor bestemde banen in de CultuurCampus te Vleuterweide. Bij drukte worden er speelrondes van 20 minuten gehanteerd waarna er van baan gewisseld dient te worden.

Door de nog geldende coronamaatregelen is registratie vooraf nog altijd verplicht, aanmelden kan via: bccastellumvleuten.setmore.com. Annuleren van een ingeplande afspraak kan hier op plaatsvinden door - na inloggen - op de pijl naast je naam rechtsbovenin te klikken en dan "Mijn profiel".

Zaalwacht

Om nieuwe leden goed op te vangen en van de nodige informatie te voorzien, zal er op elke speelavond een zaalwacht aanwezig zijn. Deze persoon zorgt ervoor dat deze op de start van de avond aanwezig is en eventueel nieuwe leden opvangt, van informatie voorziet en ze welkom heet en even met ze speelt.

Overige taken van de zaalwacht zijn:

• Het wisselen van de speelrondes op drukke avonden.
  • De nog geldende anderhalve meter afstand buiten de baan handhaven.

Dit betekent soms ook dat je dan heel even zelf niet kan spelen, daarom wordt van ieder lid verwacht dat zij eenmaal in het seizoen deze rol op zich nemen. Er zal een intekenlijst in de zaal liggen op 31 augustus en 2 september. Daarnaast wordt er gewerkt aan een digitale inschrijvingsmogelijkheid.

Mocht je na intekenen toch op je ingeschreven avond niet in staat zijn de zaalwacht op je te nemen, dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Leden die zich zelf niet aanmelden, wordt een avond toegewezen.