*/

Sponsoren

Ford Schakel Autogroep

Ford Utrecht combineert lokale betrokkenheid en bekendheid met de schaalvoordelen die een grote onderneming biedt. We kennen u en uw wensen voor mobiliteit. We bieden uitgebreide dienstverlening en breed pakket aan mogelijkheden. Wij zijn dealer voor personen- en bedrijfswagens van Ford in Groot Utrecht en Leidsche Rijn.

Onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn altijd actief om u van dienst te zijn. Niet alleen voor advies bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford, maar ook bij onderhoud en reparatie van uw kostbare bezit.

Voor meer informatie: www.schakelautogroep.nl/

Allrackets.com

AllRackets.com is de badmintonspecialist van Europa! 

Bent u opzoek naar een nieuw racket, badmintonschoenen, racketbag of een nieuwe outfit? AllRackets.com heeft het allemaal. U kunt ons zeer complete assortiment vinden op www.allrackets.com, bij een bestelling vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.

Heeft een vraag over een product? Bel of email dan voor een deskundig advies:

0640197739 of info@allrackets.com

Wilt u liever uw schoenen of kleding even passen, uw tas in het echt zien, het racket even voelen of gewoon liever een advies voor uw racketaankoop? Geen probleem, kom dan langs in onze winkel in Delft.

Odette Massagetherapie

Ik ben Odette Timmer en ik beoefen zelf met heel veel plezier de badmintonsport al 40 jaar. Ruim 20 jaar ben ik lid bij BC Castellum en heb ik mij vele jaren ingezet voor de jeugd, als trainster, begeleidster en niet te vergeten de jeugdkampen. Nu beleef ik vooral veel plezier in het training geven aan de beginnende recreant. 

Sinds begin 2016 heb ik mijn eigen massagepraktijk aan huis en kom ik ook graag op locatie. De sporters ondersteunen bij toernooien en evenementen is ook iets wat bij mij past.

Bij badmintontoernooien, maar ook bij atletiek en Footgolf heb ik mijn steentje al bij kunnen dragen. Ik richt mij niet speciaal op één doelgroep maar vooral op de mens zelf, van jong tot oud.

Inmiddels heb ik een massagerugzak vol met behandelmogelijkheden en technieken die ik graag combineer. Een behandeling op maat is waar ik voor sta. Denk aan jezelf en gun jezelf ook een moment van ontspanning of extra zorg. We moeten al zoveel.

Zie ik jou ook snel in mijn praktijk?

Voor meer informatie: www.odettemassagetherapie.nl