Lid worden

Wilt u zich inschrijven, download dan dit formulier, druk het af en stuur het volledig ingevuld inclusief pasfoto op naar de ledenadministratie:

Ledenadministratie BC Castellum

p/a De Milan Viscontilaan 29

3453 RM DE MEERN

Of scan en email het naar de ledenadministratie.

Proberen

Wil u gewoon een keertje langskomen om eens te proberen? Kijk even naar een geschikte locatie en tijd en kom gewoon langs, of beter nog, neem vooraf even kontakt met ons op via Email, vaak zijn er specifieke aanbiedingen voor nieuwe leden.

Lidmaatschapskosten

Voor een volledig overzicht van de lidmaatschapskosten, voorwaarden en betalingsmomenten, bekijk dit document.

U-pas

Indien u in bezit bent van een U-pas kunt u het volledige budget aanwenden ten behoeven van het lidmaatschap, meld dit vooraf bij het aangaan van het lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, stuur dan een mail aan de ledenadministratie, vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging van uw opzegging via mail.

We zouden het waarderen als in de mail ook de reden waarom opgezegd wordt, vermeld wordt.

Opzegdata

30 juni -> opzeggen vóór 1 juni