Lid worden

Wilt u zich inschrijven, download dan dit formulier, druk het af en stuur het volledig ingevuld en gescand inclusief pasfoto op via email naar de ledenadministratie:

Proberen

Wil je kennismaken, een proefles volgen of gewoon eens komen kijken? Vul dan dit formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk kontakt op. Let op! Met name bij de jeugd hebben wij regelmatig te maken met een wachtlijst.

Lidmaatschapskosten

Voor een volledig overzicht van de lidmaatschapskosten, voorwaarden en betalingsmomenten, bekijk dit document.

U-pas

Indien u in bezit bent van een U-pas kunt u het volledige budget aanwenden ten behoeven van het lidmaatschap, meld dit vooraf bij het aangaan van het lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, vul dan dit formulier in voor de ledenadministratie, vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging van uw opzegging via mail.

Opzegdata

30 juni -> opzeggen vóór 1 juni